ghostwriters

BdRP levert u de ghostwriter voor uw publicatie of toespraak. Wij werken met gerenommeerde en ervaren oud-(hoofd)redacteuren die niet meer actief zijn in de verslaggeverij. Met veel kennis van zaken, scherpzinnigheid en creativiteit kunnen zij diep op uw materie ingaan. Allen hebben een uitstekende en vlotte schrijfstijl. Voor speciale projecten kunnen wij putten uit een veel ruimer netwerk van freelance auteurs.

Kijk hier voor de trainers van BdRP, die ook zijn in te zetten als ghostwriter.

wat leveren wij?

Toespraken en presentaties. Toespraken en presentaties zijn zeer kritische communicatievormen. Onze ghostwriter verkent met u de materie, brengt structuur in uw ideeën en kan het resultaat vastleggen in een uitgewerkte speechtekst op papier, in speaker notes, in PowerPoint-slides, in een autocue-projectie, naar keuze. Behalve de brainstorm en het schrijfwerk verzorgen wij desgewenst ook de presentatietraining. Lees hier meer.

Artikelen en analyses. Dagbladen en tijdschriften stellen experts en opinion leaders graag in de gelegenheid om hun visies te publiceren. Maar hoe schrijf je het zodanig op dat het ook door uw doelgroep gelezen wordt? Onze ghostwriter bespreekt met u de publicitaire kansen, onderzoekt met u wat het beste effect heeft, en giet uw ideeën in een artikel, fit to print.

Columns en opiniestukken. Inspireren, prikkelen: veel gecompliceerder dan informeren. U zult de lezer eerst moeten overhalen uw stukje te lezen, daarna de juiste snaar moeten raken en iets moeten aanreiken wat beklijft. Onze ghostwriter verkent uw ideeën en komt met suggesties. Hij/zij snoeit het dode hout uit uw gedachten en schrijft uw stukje met een goed gevoel voor uw doelgroep.

Boeken en brochures. Soms wilt u een langduriger en duurzamer communicatiecontact met uw doelgroep. Een boek of boekje met daarin een inspirerende achtergrondgeschiedenis of een omvangrijke gedachtewereld. Wij kennen de ghostwriters die voor u het werk kunnen doen: allereerst orde scheppen in de gebeurtenissen of in uw gedachtewereld, daarna beoordelen of het een goed verhaal kan worden en vervolgens het noeste schrijfwerk.
N.B.: Wij gaan geen boek schrijven waarvoor nog een uitgever moet worden gezocht; wij werken voor vaste honoraria en niet voor gedeelde verkoopopbrengst. Voor het schrijven van een boek moet u rekenen op minimaal 20.000 euro schrijfkosten.

Contact

Bob de Ronde Partners
Duinoordseweg 20
5268LM Helvoirt
0411-644428 (24/7)
info@bdrp.nl